Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utpressning mot människor.

Endast tillgängligt för personer som har fått serumet.  När du ber människor att vaccineras så att du inte annars tar emot dem i restauranger, butiker eller utvisar dem, utpressar det patienter.

Läkemedelsföretag har immunitet, så i händelse av biverkningar kommer du inte att kunna stämma dem, och staten kommer att försöka dölja biverkningarna och uppfinna olika avvikande förklaringar för att undvika att betala skadestånd.

Flera flygbolag överväger endast tillgång till flygplan för passagerare som har vaccinerats. Vissa operatörer har redan meddelat att de bara tänker ge tillgång till de passagerare som bevisar att de har vaccinerats.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-12 02:05



Bookmark and Share


  Koloristen
Helt i linje med den totalitära tidsandan.
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP