Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda visioner

Friska framtid
Älskade äventyr

Nulägets motiverande målbild

Vilda visioner
Underbara utveckling

av tidens tränande tickande

Aldrig fast i förnöjsamhet
Ständigt stävande

mot nya mål




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild