Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägger upp en gammal dikt.


Förskjuten försoning



När våra läppar
möts
är
såren sydda.


Jag
är dina.
Andetag.

Du
är mina.


Min sorg
är
dina läppar.




Fri vers av Jessie Hallström
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-12 08:38



Bookmark and Share


  PPQ
så målande jag gillar den
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström