Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café Latte Blues

Oprah jobbar hårt för att skapa ett blandat land
David är Messias på en budget i a
län som heter Montgomrey
En gång före syndafloden
och klimatförändringen
Jag letade efter tillflykt
i en förort Maryland stad

Han var en vän till mig
I vår strävan efter Sion

Drömmar om mjölk och älskling
kommer och går
och en höstack full med pengar
är nu vad de säger till mig att jag behöver
att visa för att bevisa min framgång

Men snart börjar jag upptäcka
att du måste hitta
musikaliska signaler och betala dina avgifter
om du vill lära dig spela gitarr
som Bonnie Raitt
och sjunga Cafe Latte Blues

Jag trodde att vi kunde hitta det i våra sinnen
Jag trodde att vi kunde hitta det i våra hjärtan
För jag trodde att det var
där begreppen lever
och idéer föds för att börja
Det är så lätt att bli nedslagen
och leta efter ett nytt liv bortsett från det gamla sättet
och inte acceptera övertygelser som är rutinmässigt
köpte och sålde

Och snart började jag upptäcka
att du måste hitta
musikaliska signaler och betala dina avgifter
om du vill lära dig spela gitarr
och sjunga Cafe Latte Blues

Jag behöver några nya vänner eller
upptäcka en ny älskare
innan solen går ner och natten
omsluter mitt väsen
när bara eldflugor är det jag ser
Det finns en halvmåne i horisonten
och jag känner att det leder mig vidare
till imorgon

Ja, du måste hitta de musikaliska signalerna
Om du vill lära dig att spela gitarr
som Bonnie Raitt
och sjunga Cafe Latte Blues




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-12 09:36



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En tuff dikt med skön känsla och passande rubrik.
2021-01-13

  Solstrale VIP
Denna var hur häftig som helst... Ja det gäller att finna inspiration och ekonomi i det man kallar för kall... Spela musik och leva på det, eller författa, konstnärsskap etc två procent av alla som skapar och säljer sina verk kan leva på sin talang för att betala hyran... Så din text blir en fin beskrivning av kampen, kreativitet kontra inspiration och ekonomin... Kanske kärleken blir belöningen, man hoppades!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP