Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄR MIN VIKT I GULD!

Tvivlar inte på mitt värde
Vet att jag är värdefull!
Förutom mitt blodvärde
blänker hela jag glansfull!

Den ädlaste metallen
flyter inuti mitt blod.
Den högsta på prispallen
strömmar i strid flod!

Bara silver finns i håret.
Tarmarna har ädelgas!
Titanskruvar under låret
ger upphov till extas!

Kristaller finns i blodet.
Vem bryr sig om den gikt
som prövar tålamodet...
Jag bär en kropp av vikt!

Tänder med guldkronor...
Man kan tjäna på mig lätt!
Många sköna kronor...
om jag blir nyttjad rätt.

Märgspikar i knäleder
ifrån axlar och skelett...
Krematoriets guldsmeder
får nog sitt livs efterrätt!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-12 10:36



Bookmark and Share


  Horace
ädel text
du kan ingenting
ta med dig dit du går
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP