Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afterglow


I love in retrospect
the presence of the present
burns too strongly

I dare just touch
the afterglow
when you leave the stage
so empty
no thoughts are heard

I take the words you left
breathe life into them
"Let there be light!"

and the smoke arises gently
like a sight

Översättning av "Efterglöd"
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1400376




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-12 10:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
God engelska, många svenskar o andra länningar skriver på eget lands grammatik engelska och andra språk. Vilket i sig blir intressant läsning.
2021-07-15

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP



Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös