Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


BLEKTA GRÅ CELLER - ... Eller något i den stilen

 

gråheten

blekheten

svagheten

genomskinligheten

 

clorin

medicin

terpentin

framkallar

anemin

 

en slags kollektiv

hjärntvätt av grå

små cellers vara

 

blekmedel kan vara

socialt accepterande

i omedvetenhetens töcken

normaliseringsprocessen

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-12 12:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att trucka tillba sin färgstarkhet för att inte uppröra och provocera? En anpassning.
2021-01-13

  AiA Maria den fria

Jag ser ”bara” din kraftfulla bild

o som en polaritet till texten ”gråa”

Snyggt!


Tack!
2021-01-13

  Hon kallar sig poet VIP
Känns som om texten forcerar fram och rycker till rappa ord och slagkraftighet :)
2021-01-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den som ej ser
eller hör, inget
alls berör, tror
att den ej stör
men det är ju
det den gör
skriet från den
som far illa
aldrig då:
UPPHÖR!!!


2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP