Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Kirje - Brev

 

Maailmassa voi  olla

kaunista ja hyvää.

 

Sä muista kultajyvää

Tähkää vainiolla

 

Helpompi on olla

Sun kotitanhuvilla

 

 

 -

 

 

I världen kan det

finnas

mycket gott vackert

 

Minns grönskan

Minns fältets guldiga gröda

 

Väl hemma

finner sinnet  ro

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-12 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP