Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter den över världen uppmärksammade metoo-rörelsen är auditioner av detta slag ej längre brukligt, förutom i limerickform samt i vissa städer i den amerikanska delstaten Iowa, där nämda stad Carrol är belägen.


Fram & bakvänt - limerick

 

Hos en filmproducent från Caroll
om man söker en filmstjärneroll
är det brukligt att näcka
och det brukar att räcka
som nödvändig bak grund kontroll

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-13 09:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Liksom det gått 'inflation' i detta med att skriva på rim, det även gått 'infltation' sådana yttringar som 'metoo', (vilket inte bör förväxlas med 'me do'), eftersom det stundom kan liknas vid 'häxprocesserna', vilka sägs pågå fortfarande. Förakt för kvinnor, män, barn, liknar den mobbing som förekommer 'överallt i samhället' och på alla nivåer. Ofta på grund av missförstådd lekfullhet samt missnöje med att inte ha fått 'som den ville', vilket mest är ett barnsligt beteende, utöver försök till manipulativt görande och syftande, utpressning av pengar, saker och tjänster. Texten i sig har jag dock inte hunnit smälta serveringen av.
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP