Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vidsträckta världsaltets avtryck

Någonstans där
under himmelsekvatorn
i den stjärnklaraste av nätter
I en sovande småstads andetag
Högt ovanför nattsvarta vågor
Där lämnade det vidsträckta världsaltet
ett oförglömligt avtryck
i hennes hjärta

Där under Orions stjärntecken
fick hon för första gången
en försmak av den existentiella essensen
En innerlig och stark känsla
av en oförkroppsligad tillhörighet
till något oändligt mycket större




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-12 15:22



Bookmark and Share


  Martin Möldener VIP
Mycket bra!
2021-01-24

  AiA Maria den fria
Wow!

Stjärnljus
hela vägen
tillbaka hem...


Tack!

2021-01-14

  SatansSon VIP
Jesu ande!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen