Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan på VAD DÅ? (Fotograf Per Egevad)


Jag vet inte

Jag vet inte
Jag vet inte om jag vet eller inte vet
Jag skiter i vilket

Jag vet inte
om jag skiter i det eller ej
Kanske gör jag det - eller inte

Ett vet jag
Ett

Scribo, ergo sum




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-12 16:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbar text. Är bilden tagen med slutartråden i vacker hand, så du kan ligga alldeles stilla då bilden tas. Att sträckan är 'nedlagd' sedan någon tid får en ju hoppas på.
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP