Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


844.WHEN FREEDOM OF SPEECH DIES ANARCHY RESURRECTS!

=en sekund
i blixt
alarm
i valör=

:har världen bytt ansikte!!!?
men andedräkt förråder den:

=väggpelare
strimlas
i balans=

:för vad är det bordet dukat:

=under hand-penslar
total tystnad
av vit duk=

:att spänna*TROMB*in i nätverksslingan:

=i blandning av färger
med en blandning av känslor
ändras färg och ljus=

:åh...att kvävas och inte flyga iväg:

=karmosin smärta
i SOLbröstet...
täcker ögonfransar=

***
"whats new?!HAMLET"

***WHEN FREEDOM OF SPEECH DIES
ANARCHY RESURRECTS***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP