Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

??? Limerick !!!

Fråga från mig till dig nu....
Men jag skrev väl ej om Skottland du!!!
Litet s i mitt
Stort S i ordet ditt...
Min text gällde målområdet ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-12 18:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Edinburgh är en stad i riket, däri ligger för Glasgow sin likhet, en och annan resa däri, minner så om åratals sympati, för en läsning för litet av varje inpå fiket...
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt