Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frimärket, Greta Thunberg har valts ut.

Miljöaktivisten Greta Thunberg har valts ut på en Posten-stämpel som ska säljas på torsdag Frimärket innehåller en bild av den 18-åriga unga aktivisten, avbildad som står på en sten och bär regnrock. den är gul och några svalor flyger över den. Bilden illustrerades av Henning Trollback. Den nya stämpeln är en del av en serie med titeln "Värdefull natur", tillägnad Riksdagens miljö- och miljömål, sade företrädare för postföretaget PostNord. De andra frimärkena i serien innehåller olika livsmiljöer som riksdagen anser vara viktiga och som måste skyddas, såsom berg, bergsflora, skogar, jordbrukslandskap, träsk och en hotad grodart.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-12 20:58



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, familjen lever under en förtryckande sekts mentala och materiella inflytande, jag har inget med den lilla flickan att göra, men hon får mig att kräkas när jag ser den gula jackan.
2021-01-13

  Koloristen
Jag säger inte att allt Greta säger är oriktigt. Det är det inte. Men personkultandet går för långt.
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP