Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsområden

Det här är rummets alla röster
prasslandet av löv
som växer ur tomheten, vecklar ut sig
i intrikata skuggor
och jag bär ärr som du ännu inte sett
under omsorgsfullt dolda nätter
– en offergåva
till skogen som närmar, frosten som gror
i vimplar av dimma från taknockens valv
och kajor som rasar ur träden
som fullmogna frukter,
deras ögon täckta av en skör hinna
och isen som kryper
över skogssjöns pupillblanka yta




Fri vers av Grävling
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-12 22:51



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Vinterlandskapet filmat i ultrarapid.
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling