Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan stora gester


Rester


Efter julfester
och covidtester
bjuder januari oss på rester

Torsk och lax
blir en soppa strax
Apelsin
blir med gröt så fin

Vi äter snällt utan stora gester
visar inga som helst protester

du och jag är varandras gäster

Allt i kylskåpet ätes opp
nya varor är sen vårt hopp
i månadsslutet
vi fyller på

om pensionen våran
kommit då




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-13 15:22



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
I januari får det bli fest på rest.
Här i detta hem försöker jag bjuda på efterrätt som tröst, när det blir rester lite väl ofta.

2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP