Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bitar

Jag föll
bitar i golvet
av vad jag var

vad finns kvar
vad fanns innan
hoppet, gnistan, önskan
mina fötter lämnar inte marken
men jag är fjärran
ständigt på väg

flykt, evig strävan
vilar trötta ben
morgondagen bringar nya mil

bort från golvet
där jag alltjämt ligger
en påminnelse
om varför stilla fötter ömmar




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh