Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr nyfiken

Herr nyfiken.... han som vet allt innan någon annan vet. Han som stjäl grannens tidning och läser innan alla andra. Herr nyfiken har koll på allt tom igen fönstret för han ser allt. Herr nyfiken, nej förresten rumpnissen som ständigt frågar , Vaffö gör ho på detta viset ? Vaffö vaffö gör hon på detta viset ? . Herr nyfiken som går på stadens gator och glor, sitter på torget och pratar som bara Herr nyfiken kan.


Herr nyfiken ett original i sig, en kuf som bara finns .... stadens skvaller tant ...
Någon måste ju vara Herr nyfiken ...




Fri vers av Carmen Sjögren
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren