Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Elden

Du
Jag
OCH
Ljus
Värme




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-13 02:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skickligt formaterat! Sanna ord!
2021-01-13

  Väsensskild
En omfamning
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP