Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är i samma ålder från olika håll och hur som helst ser Madonna likadan eller bättre ut än många 26-åriga tjejer.


Gerontofila pojkar.

Madonna åkte på semester runt om i världen vid 62 års ålder med sin 26-åriga pojkvän! 

Nästa pojkvän kommer att rekryteras från dagis,

 62-26 kommer det att bli en ny position, trend?

  Madonna lever sin femte ungdom. Sångerskan åkte på semester där hon gick genom 5 länder på tre veckor - trots att vi befinner oss i en pandemi.

De som kommer att säga att hon är i riskgruppen, vid 62 års ålder, vet inte eller har glömt att Madonna meddelade i början av pandemin att hon hade Covid.

I maj upptäckte Madonna efter ett test att hon hade utvecklat antikroppar, vilket innebär att hon hade Covid, men hon insåg inte det.

Vid det tillfället kom hon ihåg att hon hade känt sig dålig i slutet av sin turné i Paris, i mars förra året, det vill säga precis i början av pandemin.

Detta förklarar varför Madonna inte bär mask nu - men inte varför ingen i hennes följer bär mask ...




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-01-13 07:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
väldigt roligt vilken prioritet har kändisar i safari resor.
Av dessa 444 personer är män och kvinnor ungdomar som försvann i fjol i Sverige under pandemin, hur många av dem blev inte sexslavar eller "accessoarer" som man säger tjänare?
2021-01-13

  Onomatoprofet VIP
Och han sjunger " i'm like a virgin"
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP