Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag morgonrevolutionen

Vem är det som kräver en revolution
som vill förhindra strömmen
etablering och dess institutioner
vissa säger chuck it
och vissa säger f ** k det
vissa har mycket
och vissa har mycket mindre

Hur kan vi göra detta till vår fördel
Hur kan vi spendera allt vårt guld
och fortfarande hantera
att ha liv
anser vi
värdig att utvecklas

Kanske behöver vi en revolution
Kanske är det den verkliga lösningen
Men vad skulle det stå för
vad skulle vara våra mål
att sitta framför den brusande eldstaden
medan andra bär kol

Underbara dräkter av linne kommer jag att ha
siden och satiner
för min grevinna
men jag vet inte
hur man betalar för dem
Jag måste verkligen erkänna

Hur fan
går jag ut
av denna röra

Vissa vänder sig till Gud med rätta,
vissa vänder sig till mannen
några vänder sig för att hitta det
det finns en annan plan
Det är verkligen en skattkarta
så lyssna
nära pojkar och lassies
och ta hänsyn

Det finns mer att vinna
än det finns att förlora
men det finns några saker
vi måste göra
och våra nya prioriteringar
vi måste snart välja

Innan vi
bryta ut vinet
Låt oss lova
att vara snäll

Ingen skada
kommer till våra fiender
ingen hämnd
på dem som vi tror
förtjänar det mest
och som vi tar med
kalkarna till våra läppar
För att rosta

Våra liv kommer att vara välsignade
Om vi bara kan
klara det sista testet









Fri vers av the apache kid VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-13 09:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra! Gillar helhetsperspektivet och att anamma reflektion hänsyn och eftertänksamhet före att gå till attack... En fredlig och solidariskt manande tanke ... Utan begär efter hämnd kan mogna med dina ords stöd tror jag...
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP