Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Riksgrupp

Jag är trött på att fösas runt,
av människor som pratar strunt.

En säger si och en säger så,
vad ska vi rätta oss efter då.

Så trött på att vara pensionär,
inte få leva utan besvär.

Att inte få röra sig som man vill,
att känna rädslan över att cowid -19 ska slå till.

Att tillhöra riskgrupp är inte så bra,
men vet att många har det som jag.

Väntar på vaccin om vi det får,
verkar lite tjafsigt men det blir nog i vår.

Nu slutar jag med min klagolåt,
Annars faller jag i gråt.






Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-13 14:24



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Marita !
2021-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Med fina rim beskriver du något som många av oss tänker och känner!
2021-01-13

  Solstrale VIP
Att gå till sin klagomur med sin pennskur, fäktas med ord brukar ge tur, andra får reflektion, och kan så se den ej är ensamma i sinnsituation... Vi läsare håller med, världen ibland lite sned, kanske en tid är ur led,,men tillsammans kan vi laga, så slipper vi tiden jaga, bygger fina tröstande ord, som ger tröst på vår jord... Tack för du delar din verklighet och lyfter ett viktigt ämne i dagen!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP