Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av Lottie Ålheds dikt Eldstäder... Hennes rader närmar sig faran, tämjer elden vackert!...


STAD AV ELD

Eldens uppbåd skapa impuls att fly...

 

staden byggd av trän

elden ska värma dem

men inte tända elden

 

eldstadens folk vet faran

de skyddar elden den maran

eldvakten elddonet fanan

 

gnistgaller gnistsköldar skapats

eldstaden består i central plats

i alla de hem som av trä mantlats

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-13 21:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Eld som liv och förstörelse. Visst var det hela Sundsvall som brann upp en gång.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP