Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRA SOM JAG ÄR

Jag har just ingenting alls
och drar rätt sällan en vals.
Är nog som människor mest
Hemma trivs jag som bäst.

Kroppen är sliten och tung
men inte heller så ung.
Den har fått smällar ibland
som sedan tagits om hand.

Och att jag lever idag...
Det är ett hedersuppdrag
Långt ifrån en självklarhet
Det är något jag vet.

Men jag behöver få tro
så att min själ finner ro.
Att jag är bra som jag är
För det är allt jag begär.




Fri vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-13 15:45



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag behöver också få tro så att min själ finner ro! Fint!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP