Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappar och lagar



lapp på lapp

den gamla kimonon

så älskad




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-13 16:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
OMSORG!
2021-01-18

  Blomma-Stjärna VIP
att bry sig om, att värdera, att lappa o laga... säkert blev det snyggt!
2021-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Mysigt med trivselplagg, värt att lappa och laga!
2021-01-13

  Larz Gustafsson VIP
En viss ledare och hans efterföljare stormade in i kristallkatedralen i USA.
Ledaren var då iförd kimono. Och skägg.
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP