Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Erfarenhet och inspiration från Nehemja 8:9-12


"Fröjd i Herren är min starkhet."


Sörj inte!

Gråt inte!

Var inte bedrövade!


Var stilla och lyssna in Gud!


Dina synder är förlåtna!


Du får vara Guds vän och barn.

...och vila ut i Hans famn.


Han vill läka Dig inifrån och ut.


Laga till något gott att äta!

Ta fram det bästa vinet!


Ge gåvor till nära och kära!


"Ty fröjd i Herren är eder starkhet!"






Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 894 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-13 16:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina ordgåvor!
2022-12-27

    Ujjis
Ursäkta frågetecken, tänkte skicka ett hjärta <3
2021-10-07

    Ujjis
Så vackert ??
2021-10-07

  Solstrale VIP
Fint och hoppfullt ljus!
2021-01-18

  mare VIP
Underbara ord
de ska spridas
ut över avlånga jord
över hela vår värld ;))
precis så
låt oss
glädjas!

2021-01-14

  Eva Helene VIP
Sköna stärkande ord, inte minst i tider som dessa!
2021-01-14

  Eva Langrath VIP
Tack Bibbi
2021-01-13

  Niliboy
Härligt Bibbi! Läs min senaste bredvid!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP