Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den 17:e januari är snart!

Trevar i mörkret

söker dig min vän

söker dig i min

heliga bok,

gränser upphör!

Mor visste inte,

inte heller far!

Söker helighet

kysser ikonen

å gläds åt evangeliet

förtröstan, väg

och vägledning

Orkar bara läsa

i Bibeln!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-13 16:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om att hitta förtröstan och vägledning, i världens mest spridda bok.
2021-01-15

  Bibbi VIP
Inte så "bara".
Himmel och jord ska brinna men Guds Ord och löften bestå.
2021-01-14

  Sparvögat VIP
Fina ord...
2021-01-13

    Lena Staaf VIP
Fin dikt fylld av förtröstan!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy