Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Alliteration #Skapaskriva Testar


Vinter, övning.

Växter vilar i vintertid

Snödroppslökarna sover.

Vitt snötöcke skyddar och skyler.


Skyar skingras av sol som skiner.

Växterna väcks varsamt av ljuset.

Vi vintertrötta varelser känner av värmen.


Saven stiger i syrenbusken.

"Kissekatter" säger barnet

och ser på sälgens vita tussar.

Vintern retirerar och välkomnar våren.














Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-13 16:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det blev bra! :)
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP