Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eduard Florea arresterades efter att FBI sökte hem i Queens

En amerikaner med rumänskt ursprung som misstänks förbereda en attack i Washington har arresterats i USA.

FBI hittade en riktig vapendepå i hans hus den 13 januari 2021, Capitol-attacken är en annan unik händelse i USA: s historia. Eduard Florea arresterades efter att FBI sökte hem i Queens och hittade dussintals dolda vapen.

Man tror att den amerikanska rumänaren och flera vänner förberedde en attack. USA i hög beredskap. Secret Service tog kommandot över förberedelserna för ...

Den amerikanska pressen skriver att rumänaren var mycket aktiv och rekryterade Donald Trumps anhängare.

Han planerade att hålla ett nytt möte i Washington och försöka samla så många människor som möjligt för att kämpa för Trumps sak.

NBC skriver att Florea arresterades efter att federala agenter genomsökte hans hus tisdag kväll 12 januari.

Härifrån, från sitt hem i Queens, skickade han flera hot, en del publicerades online direkt under och efter våldet i Capitol.

Enligt den citerade källan arresterades Eduard Florea baserat på en anklagelse om att ha en vapendepå.

FBI har dock endast delvis bekräftat denna information.

En tjänsteman vid Federal Bureau of Investigation uppgav att ett gripande gjordes i Eduard Floreas namn utan att ge ytterligare detaljer om anklagelserna mot den amerikanska medborgaren av rumänskt ursprung.

Hemmet som efterfrågas av federala agenter ligger bredvid Elliot Boulevard och 76th Street i Middle Village.

Florea är en del av en amerikansk nyfascistisk organisation, "Proud Boys". Han hade också problem med rättvisa 2014, då han arresterades efter att en riktig vapendepå hittades i hans hus. Samtidigt anklagades han för att ha dödat sin fru. strypande henne precis när hon höll deras lilla flicka i famnen. Men mordanklagan kunde inte bevisas, så Eduard Florea vann rättegången. Men han tillbringade ett år i fängelse i vapenfallet. Efter att ha släppts återvände rumänaren till organisationen och fick total beröm och blev en av de mest uppskattade ledarna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-13 17:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DINA JOURNALISTISKA TEXTER FÖRMEDLAR INTRESSANTA INFORMATIONER. TACK
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP