Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teofani

Dess varande är ständigt
nu väntande bortom det synliga

Utom åldrandets, sjukdomars
och skadors räckhåll

Oförstörbara, eviga
gudomlig version av oss

Täckt av
stålande stark
lysande ren
ungdomlig glans

På en plats där godheten bor
gemenskapen finns
och kärleken styr








Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-01-13 18:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En teofani är Gud eller en ängel som uppenbarar sig i en synlig kropp.
Jesus sade: "Den som har sett mig har sett Fadern".(Ännu ett bevis för att Gud inte är treenig utan odelbart en.)
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild