Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLLA NÄRA

Det är när jag håller dig nära intill
och känner din omsorg och anda,
som allting blir nära, som tiden står still
och båda blir vi för varandra.

Det är när du håller mig sådan jag är
och känner min längtan att vara
hos dig och min önskan att vara dig när
och inte för stunden bara.

Det är när vi håller oss ömt i vår famn
och känner oss trygga och nära,
när båda vill viska den andres namn,
då är vi som närmast, min kära.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-14 15:30



Bookmark and Share


  Briza media
Innerligt och vackert! Snyggt förpackat.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP