Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

om vi ses framöver
inga förhoppningar
våra konversationer
är endast förkortningar
korta fönster av ärliga frågor
men stäng snabbt för dåligt väder
verkar som vi tänder på dåliga beslut
och se våran framtid brännas ut.
himlen dold av rök, mer gasol är köpt.
jag har en tändsticka i handen,
sista som plockades ur asken
så se till att du är redo
för att aska bort det som hände mellan oss

kom tillbaka
jag klarar inte att stirra ut i mörkret
mycket längre
fyll min blick med vad som följde
dagen då vi träffades
jag klarar inte tystnaden längre
jag klarar inte tomheten längre
dina sista ord, är vad mitt huvud försöker rekonstruera
inte för meningen, jag saknar din röst
din röst
din röst
att din röst blev ett vapen som jag riktade mot min tinning,
skjut mig, snälla, skjut mig en sista gång
skäll ut mig,
rada upp alla fel du kan och tryck av en salva
snälla, jag saknar din röst
alla mina tankar cirklar tillbaka till
de stunderna som vi hatade varandra
känslor som stod oss nära
kom tillbaka
jag blev allt du inte önskade
verkligheten kom före
men aldrig ikapp
vi levde i drömmen
där allting slapp
bli så jävla komplicerat
men slutet kommer alltid
gå upp i lågorna
som startades dagen vi föll för varandra

jag vill bara ha dig nära




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-13 21:05



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Alla vill - det.
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel