Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DISTRAKTION - OM ATT HITTA SIG SJÄLV - PENSIONERAD


Distraktionen är människans bästa vän - se tingestarna och prylarna, se vidare utseendet och kläder, skor, accessoarer, etc därefter temuggar, köksredskap, och diverse husgeråd, tillika möbler, för att inte tala om manér, Ja se allt det där uppförandet med vilket vi kan erövra en situation vilken som helst, men vi ska inte underskatta mänskliga lyxproblem, de gör oss övermänskliga, för när vi lyckas lämna allt hittar vi där överraskande nog oss själva i bråten, pensionerade och prydligt nedstoppade i en flyttkartong på väg mot ålderdomshemmet...




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-13 22:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag har aldrig intresserat mig för utseende eller prylar. Så vem är jag?
2021-01-14

  Kajan VIP
Läser ett uppvaknande här, bortom skyddssystem som stänger in.
2021-01-14

  AiA Maria den fria


Tack!

Upplysande och upplyftande rader

Människan har en tendens att villhöva istf att behöva

Själv vet jag att det jag behöver får plats i ryggsäcken:) o jag reser lätt:)

Tack<3<3<3
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP