Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

En känsla.
På flykt.

Ett moln.
Av snö.

Din hud.
Mot min.

En natt.
Två dofter.

Din fråga.
Mina svar.

Det tysta.
Jag hör.

Det oskarpa.
Jag ser.

Iskall värme.
Infinner sig.

Men ändå.
Ett lugn.

Gryningen förför.
Skymningen älskar.

Godnatt månsken.
Mina nätter.

Redan trött.
Du vindstilla.

Din smekning.
Mina andetag.

Om än.
Hos mig.








Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP