Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag önskar saker vore annorlunda
tänk dig älskling
när kurser är klara
anställning trygg och huset vårt

min hand smeker din mage
som sakta växer, som vår kärlek
du andades liv i mig när vi fann varandra
tänk att jag tvivlat din existens

varje andetag fylls av din doft
du är som skapad för min famn
dina läppar ger mig liv

sen du kom finns bara lycka
varje dag är nu ett äventyr
som en film, vi skapar magi i varje scen
tänk att lyckan är sann

Larmet väcker mig, sängen stor och öde
upplärning på jobbet, en tenta på måndag
du är än så länge en fantasi
och jag kan bara tänka
jag önskar saker vore annorlunda




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-13 22:51



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
Åh. Jag kände en vändning i slutet av texten... Så verklig känsla. Gillar hur du skriver!
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh