Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda

Stora händelser i livet
skiftar perspektivet
en del blir så smått
så det nästan försvinner
det som är viktigt
tar all tid och ork
något får bara vara
vi överlever på rutin

Livet fortsätter
precis som vanligt
annorlunda




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-14 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP