Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Ett sista glas

 

Jo visst jag levde livet i förnekelse

och min stora längtan den var lång

så alla de svar jag ständigt sökte

de blev till text i en och annan sång

 

så till slut när sagan fick sitt slut

var det bara ett av tidens attribut

för alla vi som såg men ej förstod

vi hade ständig gjort försök att hitta ut

 

för alla de djupa sår vi ville läka

de hade sin grund i det förgångna

så själva vägen bort det blev till målet

men alla prövningar de blev för många

 

så när det vita ljuset har visat vägen

och du till slut står där vid ditt mål

när ditt hjärta åter fylls av lycka

då vill du så klart höja glaset …i en skål

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-14 08:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det var ord i en visa, och ord och ingen visa, en visare och kompass, vad händer och vad ger given, att skåla förjämnan ger som sagt strid på kniven i liven...
2021-01-14

  Sparvögat VIP
Kloka ord om sökande efter ljuset när mörkret utmanar själen...
2021-01-14

  Öknens Ros VIP
Skål för ett nyktert liv!
2021-01-14

  Kungskobran VIP
En skål för nykterheten
slut med alkoholen
min käre skrivarvän

2021-01-14

    ej medlem längre
coolt med uppläsning

2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP