Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
synsätt..


Mellan pärmarna


Fylld av allt det där
som en människa är

Sådant man sällan läser
som i en öppen bok

Bara anar i kroppens
hållning eller ögats
skygga blick

tung och glansig
under lugg

Munnens leende
i mjugg

Allt det hemlighetsfulla
man bara anar där

Är bara en bråkdel
av vad en människa är




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-14 09:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du ger detta gömda greppbart mellan pärmars sidor, som en kram, en famn, för detta gömda att oblottat få existera hemligt i...
2021-01-14

    Lena Staaf VIP
Så fint skrivet! Det är en upptäcksresa att lära känna och nå fram till en annan människa.
2021-01-14

  Kungskobran VIP
Så sant, vad vet man om en människa?
vad vet man om sig själv?
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP