Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/1-21


Dubbelt

Snölandskap ligger; 
gator bjuder riskfylld färd 

- blandade känslor




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-14 10:14



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert och farligt på samma gång.
2021-01-15

  Sparvögat VIP
Vacker att se på den osäkra färden...
2021-01-14

  Solstrale VIP
Smart, insiktsfullt! :)
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP