Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar faller


Mörkret

När mörkret börja falla,
hundratals kistor på rad så kalla.

En kall vind sveper så sakta förbi,
tanken mal, Covid 19 ett lömskt osynligt "fi".

Jag ser och hör hur locken spika,
varje kista lika, så okänsligt lika.

Många liv så sköra fått sitt grymma slut,
alla hittade inte vägen ur viruset ut.

Varför i kistorna alla dessa döda,
blodet kokar mina kinder röda.

Karantän i vår ensamhet instängd,
tid och rum känns mer än hopplöst förlängd.

Drömmar finns i kroppen kvar,
ord varma ord, kramens närhet spar.

Tårar faller för alla som lider,
fylld med svårigheter i dessa tider.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-14 11:16



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så väl du beskriver denna mörka dystra tid i dina sanna ord ...
Många tårar i själen faller
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim