Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vardagsbetraktelse omtrollad till fiktion


Tröskel #23 : Barrig Barrikad

 

 

Grannens små granbarr

till min dörrmatta helt fräckt

omgrupperat sig

 

...trappuppgång kruttorr

Grön trupp barrikaderad

i nytänt julhopp...

 

står tjugondag ett

vid sjuk port med friskt paket;

nu slås Knut på Slut

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-14 12:02



Bookmark and Share


  Nanna X
Sådan anti-Knut-parad
gör nog inte Tomten glad
vi får säkert vänta än
jul blir nästa år igen
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP