Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale/ Eva Åberg


SJUNG MIG FRI II

 

på en bärande balk

mitt bland ruiner

sången hämtar liv

bär tillbaka hem igen

 

som ett grönt ljus

av lugn och frid

blir sången räddningen

genererar kraft att helas

 

när sången når själens djup

då skingras spänningen

från smärtan befrias själen

öppnar vägen till hjärtat

 

människans inre finner frid

återges sin vibration i harmoni

leder och skänker ljus i mörkret

där den livsbärande tilliten återuppstår

 

Eva Åberg




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-14 12:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

”Sjung mitt hjärta-sjung” !!!

<3<3<3

Tack!
2021-01-14

  Kajan VIP
Tycker den här texten är vacker; från det som överlevt bland ruinerna börjar resan till helhet.
2021-01-14

  Maria Sundelin VIP
Ord som andas hopp
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP