Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen


Dagen
är en ensam andning;
ett tunt dis
över humusens dova puls;

snöflingornas kalla frasande
över fönsterrutan
viskningar
ur nervbanornas vilsekomna
autoimmuniteter;

synapsernas glimtvisa
signalerande
över intellektets
inneboende avgrunder
energiströmmen
som formulerar världar;

som målar Vishnu och Shiva
över mellanrummens hållna anda:

som drejar föreställningar
om alltings intighet
på solsystemets rotationsplan




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-01-14 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP