Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÅSTER ISTÄLLET FÖR TRÖST

 

varför köpa ett ton plåster

då det bara behövdes att

gungorna lagades...

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-14 13:15



Bookmark and Share


  M.Eta
Förebyggande åtgärder är något man kommer på när det är för sent oftast!
2021-01-14

    Lena Staaf VIP
Att förebygga är bäst och billigast!
2021-01-14

  AiA Maria den fria

Tack för tänkvärt!

Ärren går och når djupet
om ingen lyssnar

Tack!

2021-01-14

  Maria Sundelin VIP
hihi
2021-01-14

  Sparvögat VIP
Så vist ett plåster tar inte bort smärtan...
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP