Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkan mitt i byn

Trygghetens essens
få ord men ett sammanhang
är ett gott livsmål

Någons bakgrundsfärg
hörnstenen under ytan
kyrkan mitt byn




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-14 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP