Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga, våga...


Kärlekskryddan

Kärlekskryddan passion mjukt vass,
nära kropp utan recept apotekets "fass".

Höjer känsla med värme längtan i topp,
några stänk känns i kroppens inre omlopp.

Ögat en signal, pupillen en magnet,
bygger åtrå, en inre magisk raket.

Våga våga i handling vara nyfiket galen,
bygger passion under dom yttre skalen.

Kärlekskryddan en osynlig ingrediens i våra liv,
känslor så viktiga alla yttre hinder riv.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-14 15:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Tittade du på provsmakarsnubben på tv i morse?
DDD heter programmet.
Kärlekskryddan figurerade där.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim