Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Litterära brottstycken" (533)


BURY MY HEART AT WOUNDED KNEE

He was one of the real original
American founder och indianer-
nas förste talesman C.A.Eastman -
Ohiyesa (1858-1939)
Siouxindianen som blev sin ur-
befolknings författare och läkare,
och borde rättmätigt blivit Amer-
ikas nittonde president efter Grant,
som en indianernas totemfigur och
grundare av Society of american
indian samt Ymca.

Då den forne presidenten Trump
talade om att valet 2020 var stulet,
borde någon påmint honom om
ett stulet Amerika för länge sedan,
som fortfarande är stulet och ännu
ingen enda som åtalats för brottet.

*
När ett land nödgas skydda sin
president (Joe Biden) mot det
amerikanska folket, med en armé
av livvakter,
borde kanske även folket skyddas
mot presidenten,
i demokratisk ordning.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2021-01-14 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP