Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
facit finns längst bak


ualerna menade

att för att veta vad som är rätt, sant och skönt
så måste vi ligga mjukt på en äng och blicka uppåt,
och förmodligen drömma
och naturligtvis le förunderligt




Fri vers av bq
Läst 659 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 14:56



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
ja förmodligen eller nåt liknande shiet
2008-12-28

  Lena Renman
Hej vet inte vad en Ual är men den har förmodligen rätt :-)
Lena
2007-05-23

  Mari Lo Boström
Känns som Tove Jansson - och det är beröm!!
2006-11-15

  molly crayons
tack för finrolig ualkvällsläsning :)
2006-09-24

    Teddy
..självklart.

Ualer vet, kan och är, då....

;)
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

bq
bq