Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden växer sej allt starkare inom mej

saknaden växer sej allt starkare inom mej efter allt

min kära mor och far i himelen och alla kärlekar 

 

som jag har gått miste om efter min väg på grund

av min egen dumdristighet . och dumma envishet 

 

som jag inte såg då för jag trodde jag hadde rätt 

och kämpade för det men nu i min ensamhet betyder 

 

det ingenting och min saknad och ånger gör att jag

ser nu vad jag gjorde fel , och för att inte tala om alla 

 

min handlingar jag begick i min vrede utan att tänka 

mej för allt jag sa allt jag gjorde var så fel nu i efterhand 

 

men nu är det försent jag är redan märkt i allas minne 

och tankar . där dom kommer att sitta en livstid och svärta 

 

mit namn många tjejer har dragits till mej tack vara det men 

det har alltid blivit fel för dom såg aldrig mej för den jag är 

 

och för att jag är en annan person tvärt i mot en vad dom söker 

i fara och späning men i vanliga fall , är jag en lugn person med 

 

humor full av skratt och bus och inte full av fara och späning

som dom sökte som jag begick i berusat tillstånd som en annan 

 

person full av agretioner och vrede som spyr galla på min väg då

var och är jag farlig men nyckter som lugnet skälv och snäll .

 

men saknaden växer sej allt starkare till den väg jag började gå på 

innan allt blev fel i mitt liv när min kära mor och far levde 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten