Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Queen of your garden

i do love you

more than Youll ever know

i do love you 

from my bottom and soul 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-13 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP